Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Een beloftevol nieuw project in een bloeiende wijk in Brussel

Op de grens van de stad met de ring staan de 34 appartementen van het project The Edge garant voor een aangename, moderne woonervaring met directe toegang tot Brussel en omgeving.

Wederopname van uw krediet: de ideale oplossing om renovatiewerkzaamheden te financieren?

U hebt renovatieplannen, maar u weet niet welke kredietformule het best bij u past. Een lening op afbetaling? Een hypothecair krediet? Een wederopname? Geen nood, in dit artikel zetten we alle mogelijkheden op een rijtje.

Uitgerekend: wat kost een binnendeur?

Nieuwe binnendeuren geven je interieur een frisse look. Afhankelijk van je keuzes varieert het prijskaartje sterk. Hoe ver kan je gaan? En welke elementen bepalen de uiteindelijke kost?

Barbecueën zonder tuin: wat mag (niet)?

Natuurlijk mag je niet zomaar in het midden van het trottoir je barbecuestel bovenhalen en beginnen grillen, voor de veiligheid weet je wel, maar waar mag het dan wel? Op je terras? In het openbaar?

7 handige tips tegen de muggenplaag

Hoe bescherm je jezelf en je gezin tegen muggen? Deze 7 tips geven je een goeie en gezonde start.

De zonnedouche, voor thuis en op de camping

De zonnige dagen komen terug en dat geeft zin in een duik in het zwembad. Voor de hygiëne van iedereen en dit zowel voor als na het plonzen, is de zonnedouche ideaal.

5 Ugly Belgian Houses die wij net ontzettend cool vinden

Er zijn de afgelopen jaren al heel wat ‘Ugly Belgian Houses’ onze revue gepasseerd (check hier onze beruchte selectie!), al hebben we het nog nooit over hun ‘coolfactor’ gehad. Wij vonden minstens 5 woningen in de lijst die daarover beschikken…

Interesse in intelligente rookmelder stijgt en daar zit een reden achter

Een rookmelder waarschuwt als er brand uitbreekt, al moet er op dat moment natuurlijk wel iemand thuis zijn… Een intelligente rookdetector werkt dit probleem weg.

Waarom je voor elektrische vloerverwarming moet kiezen

Veel Belgen en Nederlanders maken de keuze, in het kader van de verduurzaming van de woning. Een elektrische vloerverwarming bestellen, is dan ook een slimme zet.

Sta op fauteuil: wat is het en wat zijn de voordelen?

Is er bijna niets zo lekker als na een dag hard werken neerploffen op de bank of in een comfortabele stoel. Een perfecte stoel om in weg te zakken is een zogeheten sta op fauteuil. Wat is dit precies voor soort stoel en welke voordelen heeft een sta op fauteuil zoal?