Advies

Hier kan u de meest recente adviezen in de rubriek “Vastgoed advies” vinden. We verzamelen en selecteren de meest relevante adviezen over Vastgoed om u op de hoogte te houden van events, trends en de legale aspecten omtrent Vastgoed in België.

Kinderdroom: hoe installeer je een boomhut? En hoeveel kost dat als je beroep doet op een professional?

Omdat we allemaal nog wel een beetje kinds zijn, dromen we van een boomhut in de tuin…

Batibouw bezoeken? Bereid je voor in 10 stappen!

De grootste (ver)bouwbeurs opent opnieuw zijn deuren van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart. Heb jij een (ver)bouwproject in het vooruitzicht en plan je om een dag naar Brussels Expo te trekken?

Een verborgen gebrek: wat te doen?

Eindelijk je droomwoning op de kop getikt, maar word je niet veel later geconfronteerd met een verborgen gebrek? Treuzel dan niet, maar schiet in actie. Deze stappen kun je ondernemen.

Terras van hout of blauwe steen: hoe onderhouden?

Nu de zon terug begint te schijnen, begin je ongetwijfeld zin te krijgen om weer tijd op je terras door te brengen. Al is dat na de strenge winter wel aan een onderhoud toe. Zo ga je te werk.

Dubbel glas of driedubbel glas kiezen?

Om zo veel mogelijk energie te besparen, moet je zo goed mogelijk isoleren. Al kan je daarin ook te ver gaan. Veel mensen stellen zich terecht de vraag of ze voor dubbele of driedubbele beglazing moeten kiezen.

Ontdek meer dan 100 Batibouw-nieuwtjes!

Batibouw is het uitgelezen moment om op zoek te gaan naar alle nieuwigheden in de markt. Hier vind je een ruim aantal producten die op Batibouw wedijveren om jouw onverdeelde aandacht.

Het is tijd om je fruitbomen te snoeien…

Je jonge fruitbomen nog niet gesnoeid? Wacht daar niet meer mee: volgende maand ligt de ideale periode al achter de rug.

Hoe geraak je efficiënt van roestvlekken af?

Is er een spoor van roest op je vloer of in je badkamer verschenen? Maak je geen zorgen: met deze remedie op grootmoeders wijze geraak je er makkelijk vanaf… zonder chemicaliën te gebruiken!

Boren in een houtplank: één tip voor een perfecte afwerking

Ga je gaten boren in een meubelstuk of in een plank die zichtbaar blijft? Alvorens je aan de slag gaat, doe je er misschien goed aan dit artikel te lezen…

Hoe je eenvoudig je waterfactuur naar omlaag kan krijgen

Minder water verbruiken, zowel in huis als in de tuin, is echt niet zo moeilijk. Met deze tips bespaar je al heel wat…