Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Atlantis: ter land aan het water in Brussel

Atlantis, da’s niet alleen de term die Plato gebruikte om het mythische godeneiland te beschrijven maar ook de naam van een iets meer “down-to-earth” vastgoedproject aan het water in het Brusselse: hét bewijs dat daar meer is dan alleen beton en asfalt…

Jonathan Legear heeft bouwplannen in piepklein Waals dorpje

De Belgische voetbalster zal zich settelen in… een heel klein dorpje in Wallonië. Dat heet Bodegnée en heeft met amper 600 inwoners een wel heel erg landelijk karakter. De boer op met Jonathan Legear.

Vloerverwarming: de 5 voordelen die je kunnen overtuigen

Vloerverwarming is big business tegenwoordig. Na een opsomming van de nadelen, is het nu tijd om de voordelen ervan te bekijken.

5 recente uitvindingen die je huis kunnen revolutioneren

Verwarrend, bizar of waar reikhalzend naar werd uitgekeken: deze 5 uitvindingen die onlangs op de CES-beurs in Las Vegas werden onthuld, hebben alles met wonen te maken.

10x de beste tips tegen woninginbraak

In België is weliswaar de laatste jaren het aantal inbraken gedaald, maar nog altijd vinden er meer dan 144 inbraken per dag plaats.

De 5 duurste huizen op Immovlan.be die je momenteel kan huren

Zelfs wie over een zeer goedgevulde bankrekening beschikt, huurt soms liever in plaats van te kopen. Benieuwd wat er in de hoogste prijscategorie van Immovlan.be beschikbaar is? Kijk even mee… 

5 wel heel bijzondere bedden

Iedereen slaapt en zowat iedereen doet dat in een vrij, traditioneel bed. Nochtans, wereldwijd zijn er best wat bijzondere exemplaren te vinden.

Slachtoffer van een inbraak? De experts komen eraan… Of niet!

Neen, het gebeurt niet alleen in het geval van een moord in de Verenigde Staten want ook in België kunnen deskundigen worden gevraagd om wetenschappelijke bijstand te verlenen teneinde een dader op te sporen. En ja, ook in het geval van inbraken! Weet wel dat er op dit vlak nog veel ongelijkheden bestaan…

De absolute must voor je interieur? Natuursteen!

Een stenen muur in je interieur ‘naakt’ houden is tegenwoordig erg trendy. Het goede nieuws: niet alleen eigenaars van oude gerestaureerde gebouwen komen ermee weg…

Het bekendste kantoor ter wereld staat te koop

De Chrysler Building, een van de meest emblematische gebouwen in New York, zo niet de wereld, werd te koop aangeboden door de eigenaars, de Emirateninvesteringsmaatschappij Mubadala en de vastgoedgroep Tishman Speyer.