136 560 Immo Zoekertjes
3 025 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Lijfrente

Kot

Nieuws

Investeren in een nieuwbouw studio te Brussel voor de prijs van een studentenkamer

Een ideaal project voor de beginnende vastgoedinvesteerder of voor investeerders die op zoek zijn naar meer diversificatie in hun vastgoed portefeuille. Splinternieuwe studio’s te koop voor de ongeziene prijs van 111.500 euro exclusief aankoopkosten en bijgevolg een uitstekend huurrendement.

Communistische piramide wordt technologisch opleidingscentrum

Na de val van het communisme in Albanië kreeg de piramide verschillende functies. Het heeft als tijdelijke NAVO-basis gediend tijdens de oorlog in Kosovo, als studio voor een tv-zender en zelfs als discotheek.

Dit zijn de 10 goedkoopste gemeentes van België

In 2017 kostte een Belgisch huis gemiddeld € 218.704. Da’s een stevig bedrag en dus vroegen we ons af: welke Belgische gemeentes zijn het goedkoopst? Van de 10 uit ons lijstje, ligt er maar één van in Vlaanderen…

Investeren in een nieuw appartement aan het kanaal in Brussel?

Canal Wharf heeft een groot aanbod appartementen, gaande van studio’s tot flats met 3 slaapkamers. Elke unit beschikt over een comfortabel terras en biedt een magnifiek zicht op het kanaal, de kade en de omliggende parken van Brussel… 

Advies

5 betaalbare blikvangers voor je interieur

Mist het interieur van je woonst nog “iets”? Kan het wel een blikvanger gebruiken? Dat hoeft niet zo’n probleem te vormen: wij hebben ideeën zat om voor een ijsbreker van formaat te zorgen. Hier zijn er alvast vijf.

Nood aan wat privacy in je tuin?

Een beetje privacy is dan nooit slecht, zelfs al kom je super overeen met je buren. Wij geven je alvast een aantal tips mee om wat privacy te creëren in je tuin.