123 791 Immo Zoekertjes
2 869 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Nieuws

Een nieuwe generatie wifi komt eraan!

Nieuwe WiFi 6-standaard belooft adembenemende prestaties!

Een derde van dit gebouw werd verkocht voor 144 miljoen euro…. En beperkt in tijd!

Het deel van het Hôtel-Dieu-ziekenhuis dat uitkijkt op het plein van Notre-Dame in Parijs, zo’n derde van de totale oppervlakte, zal worden verkocht aan projectontwikkelaar Novaxia voor 144 miljoen euro en dit via een huurcontract voor 80 jaar. Dit nieuws werd aangekondigd door de Assistance publique – Hôpitaux de Paris (AP-HP).

Tuin: 3 elementen die niet mogen ontbreken deze zomer

Het weer mag dan nog een beetje grillig zijn, de zomermaanden staan voor de deur! Dit betekent dat je veel meer tijd in je tuin zal doorbrengen. Om het daar aangenamer en gastvrijer te maken dan ooit, zijn hier drie elementen die zeker niet mogen ontbreken…

Ziehier de € 475.000 kostende villa van Alain Mathot

De voormalige burgemeester van Seraing is (opnieuw) in het vizier van justitie terechtgekomen. Men verdenkt Alain Mathot ervan geld te hebben witgewassen door een weelderige villa in Thailand te kopen…

Advies

Zelf een waterpas maken om over een langere afstand te werken

Zelfs een occasionele klusjesman heeft minstens een kleine waterpas in zijn gereedschapskist. Dit accessoire kan zeer praktisch zijn in het dagelijkse leven, als je bijvoorbeeld een kader recht moet hangen. Maar wat als je eenzelfde niveau wil behouden over een langere afstand of zelfs van de ene kamer naar de andere?

Als single een huis kopen? Zo doe je dat!

Er komen steeds meer vrijgezellen bij in België. Met meer dan 800.000 zijn ze in Vlaanderen en uiteraard willen ze ook comfortabel en leuk wonen.

Vind de beste hypothecaire lening of vergelijk alle hypotheken op TopCompare.be