135 119 Immo Zoekertjes
2 867 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Lijfrente

Kot

Nieuws

Grauwe straat krijgt weer kleur (en het kost de bewoners niets)

Vroeger was deze straat een kloppend hart, tot ze zowaar drie decennia lang in de vergetelheid zat en letterlijk grauw is geworden.

3 leugens over pelletkachels

Met de winter die langzaam maar zeker dichterbij komt, zijn veel mensen genoodzaakt hun ergieverbruik binnen de perken te houden…

Stedebouwkundige aankondigingen choqueren buurtbewoners

In het Luikse Hoei werden verscheidene affiches opgehangen met stedebouwkundige aankondigen die door de buurtbewoners op zijn zachtst gezegd nogal lauw onthaald werden. Wat zij echter niet wisten, is dat de plannen helemaal niet echt zijn.

Hoe inwoners van dit kleine dorpje zich wapenen tegen inbrekers

In het dorpje Petit-Roeulx-lez-Nivelles heeft men te kampen gehad met een ware inbrekersplaag. De inwoners waren het zodanig beu dat ze preventieve maatregelen hebben genomen en dat in samenwerking met de politie.

Advies

4 zaken die je moet weten over het (nieuwe) reglement van inwendige orde

De appartementswet die op 1 januari in werking treedt bevat heel wat nieuwigheden rond het reglement van inwendige orde. Maar wat verandert er zoal? En wat moet je weten over zo’n reglement?

Stoken als een pro in 6 stappen

Hout stoken is gemakkelijk. Op een gezonde en efficiënte manier verwarmen met hout is minder evident. Zelf voor je brandhout zorgen, is een kwestie van de juiste keuzes maken en veel geduld tonen.