127 148 Immo Zoekertjes
2 776 Professionals

Nieuws

Je huis afkoelen tijdens de hittegolf: 5 klassieke fouten te vermijden

Als het buiten snikheet is, willen we dat het binnen een pak koeler is. Sommige methodes werken en andere minder, al vermijd je toch maar beter deze 5…

Top 3 huizen te koop in Antwerpen centrum voor minder dan € 400.000

Huizen in Vlaanderen zijn duur en al zeker als je in het centrum van een stad als Antwerpen zoekt. Of je daar nog toekomt met een rond bedrag als 400.000 euro? Toch wel, zo blijkt uit onze zoektocht op Immovlan.

Man moet € 4.000 belastingen betalen op 26 jaar geleden verkocht vastgoed

Jean-Louis Aubry woont in Rèves, een klein dorpje tussen Nijvel en Charleroi, en dit op een zo bescheiden mogelijke manier. Toch denkt de staat dat hij nog meer gebouwen bezit. Sudpresse praatte met de man.

Geraak je moeilijk uit bed? 5 tips voor slechte ontwakers!

Ben jij ook zo iemand die niet graag vroeg uit de veren is? Of tenminste moeite heeft om ‘s ochtends op te staan? Sommige mensen lossen dit probleem zo op…

Advies

Een buitenverblijf kopen? Hiermee moet je rekening houden!

Een eigen vakantiehuisje kopen? Perfect mogelijk, maar niet voor iedereen weggelegd. Overweeg het het kopen van een buitenverblijf, dan houd je maar beter rekening met volgende zaken.

Vruchtgebruik of naakte eigendom: wat heeft dat te betekenen?

Stel dat je man of vrouw komt te overlijden en hij/zij in het testament heeft opgenomen dat de woning naar de kinderen gaat, maar dat jij als partner het vruchtgebruik hebt, tot je zelf te overlijden komt: wat betekent dat dan? Wij doen het even summier uit de doeken. Wat is vruchtgebruik? Als je het … Continue reading “Vruchtgebruik of naakte eigendom: wat heeft dat te betekenen?”